Kehity ammattitaitoiseksi osteopaatiksi Osteopatiakoulu Atlaksen yhteisöllisessä oppimisympäristössä

 

Ammattitaidon ja osaamisen kehittäminen ovat tärkeässä roolissa osteopaattiopinnoissa, mutta yhtenä olennaisena osana kehittymistä ja yrittäjänä toimimista on kuulua ja olla osa yhteisöä, joka tukee ja innostaa oppimaan ja kasvamaan. Osteopatiakoulu Atlas tarjoaa juuri tämän – paitsi laadukkaan osteopatian koulutuksen, myös innostavan ja eteenpäin suuntautuvan yhteisön. Atlaksessa jokainen opiskelija ja opettaja on osa tiimiä, joka pyrkii kehittämään omaa ammatillista osaamistaan. Atlaksen yhteisöä yhdistävät yhteiset tavoitteet: halu kehittyä paremmaksi ja halu auttaa.

Yrittäjälle tämä ympäristö on erityisen arvokas, sillä yrittäjyyden polku on usein yksinäinen. Yrittäjänä olet itse vastuussa päätöksistäsi, aikatauluistasi ja menestyksestäsi. Vaikka vapaus ja itsenäisyys ovat yrittäjyyden suuria etuja, ne tuovat mukanaan myös haasteita. Yhteisömme antaa sinulle mahdollisuuden paitsi oppia, myös jakaa tietoa ja taitoja, sekä kasvaa yhdessä muiden kanssa. Atlaksen yhteisössä et ole yksin.

”Huikea ryhmähenki tässä porukassa!”
1. vuoden opiskelijan palaute omalle opiskeluryhmälle

 

Atlaksessa saat verkoston, johon tukeutua. Se tarjoaa mahdollisuuden oppia muiden kokemuksista, jakaa omia oivalluksiasi ja saada tukea, kun sitä tarvitset. Yhteisön tuki on ratkaisevan tärkeää yrittäjän uran eri vaiheissa, joita opintojenkin varrelle mahtuu. Atlaksen oma yhteisö auttaa sinua vahvistamaan ammattitaitoasi, rakentamaan luottamusta itseesi sekä ymmärtämään paremmin asiakkaitasi, jotta voit tarjota parempaa palvelua.

Yhteisön voima on kenties kaikkein näkyvintä silloin, kun kohtaamme haasteita. Osteopatiakoulu Atlaksen yhteisössä jokainen jäsen tietää, että haasteiden edessä hän ei ole yksin. Vertaistuki, yhdessä etsityt ratkaisut ja kokemusten jakaminen auttavat selviämään vaikeistakin tilanteista. Atlaksen yhteisö on kuin turvaverkko, joka kannustaa ja tukee sinua yrittäjänä. Tässä yhteisössä voit olla oma itsesi ja samalla tuntea olevasi osa tiivistä tiimiä.

Kiitos, kun teitte surkeasta viikosta selvästi paremman❤️
1. vuoden opiskelijan palaute omalle opiskeluryhmälle

 

Mieti hetki: millaista olisi opiskella ja toimia yrittäjänä yhteisössä, joka kannustaa, tukee ja inspiroi sinua joka päivä? Millainen vaikutus sillä olisi ammattitaitoosi, yrittäjyyteesi ja koko elämääsi?

Tule mukaan, ja aloita matkasi kohti uutta ammattia yhteisössä, joka kannustaa, tukee ja rohkaisee sinua jatkuvasti kehittymään!

 

Mikäli haaveilet osteopaattiopinnoista

Lue lisää syksyllä alkavista opinnoista

Tilaa lisätietoja koulutuksesta sähköpostitse

Varaa keskusteluaika ja kysy opinnoista

Tilaa uutiskirje

 

Ota tulevaisuutesi omiin käsiisi ja valitse itse opiskelupaikkasi –

 

 Tilaa tästä Atlaksen uutiskirje ja pysyt ajantasalla Atlaksen järjestämistä koulutuksista.