Koulutustilamme ovat vuokrattavissa koulutus- ja kokoustarkoituksiin. Koulutustiloina ovat kaksi luokkaa. Yksi luokkatila on max 28 hengelle. Luokat ovat yhdistettävissä yhdeksi isoksi tilaksi.

Yhden tilan koko on n. 75 neliötä. Sijainti erinomaisella paikalla Espoon Iso Omenassa hyvien bussi- ja metroyhteyksien varrella. Käytössä ovat myös Iso Omenan parkkihallit. 

Välineistö:

AV -välineistö, sis. projektori ja äänentoisto, fläppitaulu, 12 säädettävää pöytää / hoitopöytää (ei sähkö), 26 tuolia

Tarjoilut:

Halutessasi voit tilata tarjoilut meiltä: 7€ sis. alv / henkilö / päivä. Tarjoiluun sisältyy kahvi, tee, hedelmät ja pähkinät.

Varaus:

Pääset näkemään vapaat ajat reaaliaikaisesta kalenterista klikkaamalla valitseemasi luokkaa, mikä avaa luokan oman sivuston. Klikkaa sivustolta oikean reunan Tilavaraus -kohtaa. Kun olet valinnut sopivan ajan ja varannut sen omilla tiedoillasi, on varaus sitova. Lähetäthän erillisellä sähköpostilla seuraavat tiedot osoitteeseen juha-matti.laamanen@osteopatiakoulu.fi:

* henkilömäärä

* koulutuksen luonne

* hoidatko tarjoilun itse vai ostatko tarjoilun meiltä

* laskutusosoite

* kellonaika, milloin toivot ovenavauksen

Saat sähköpostia, kun olemme vahvistaneet varauksen.

Mikäli haluat vuokrata molemmat tilat, ohjataan sinut Yhteydenotto -sivullemme. Kirjaathan tarpeesi mahdollisimman tarkkaan, niin voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

Laskutus ja peruutus

Tilavuokrauksen lasku erääntyy 8 viikkoa ennen tilavuokrauksen ajankohtaa. Tilavuokralaskun yhteydessä veloitetaan myös tarjoilut. Mahdollinen peruutus tulee tehdä ennen laskun lähetystä tai lasku veloitetaan kokomääräisenä. Mikäli vuokraajalla on tarve laskutussopimukseen, lisätään laskuun laskutuslisä.