Osteopaattiopinnot

12.9.2024 Osteopaatti -opinnot Espoo
Lisätietoja koulutuksesta ja hausta tästä.

20.3.2025 Osteopaatti -opinnot Oulu
Lisätietoja koulutuksesta ja hausta tästä.

Jatkokoulutukset

23-25.5.2024 Klassisen osteopatian diplomikoulutus kurssi 5, Institute of Classical Osteopathy ICO & Atlas

16.8.2024 klo 10-16 Tehopäivä manuaalisiin taitoihin. Terveydenhuollon ammattilaisille ja valmistuville opiskelijoille suunnattu tehopäivä sopii ensisijaisesti koulutetuille hierojille ja fysioterapeuteille, jotka ovat kiinnostuneita manuaalisten taitojen oppimisesta ja tehokkaammasta hyödyntämisestä hoitotyössään. Tämä päivä on suunniteltu antamaan sinulle konkreettisia taitoja, jotka voit ottaa heti käyttöön työssäsi! Hinta 89€. Varaa paikkasi 7.8 mennessä ilmoittautumalla tästä.

6.9.2024 klo 16-19 Johdatus klassisen osteopatian periaatteisiin ja Body Adjustmentin suorittamiseen. Soveltuu osteopaateille, joiden tavoitteena on tutustua klassiseen osteopatiaan ja osallistua syksyllä 2025 alkavaan Klassisen osteopatian diplomikoulutukseen. Kouluttajana illassa Tiina Lehmuskoski. Hinta 49€ + alv. 24%. Ilmoittautuminen: toimisto@osteopatiakoulu.fi

syksy 2025 – kesä 2026 Klassisen osteopatian diplomikoulutus, Institute of Classical Osteopathy ICO & Atlas. Alustava ilmoittautuminen käynnissä: toimisto@osteopatiakoulu.fi

MT -koulutus

08-09.6.2024 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Oulu
Kurssi 4

8-9.6.2024 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Espoo
Kurssi 2

24-25.8.2024 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Espoo
Kurssi 3

28-29.9.2024 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Espoo
Kurssi 4

18-19.1.2025 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Oulu
Kurssi 1. Lisätietoja ja ilmoittauminen tästä.

Liikuta lasta -koulutus

17.9.2024 Liikuta lasta lantiossa raskauden aikana -koulutus
Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautuminen tästä.

18.9.2024 Liikuta lasta lantiossa synnytyksen aikana -koulutus
Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautuminen tästä.

Opetusklinikat

26-27.10.2024 Osteopatian opetusklinikka
Aikuisille suunnattu osteopatian opetusklinikka
Hoito on asiakkaalle maksuton. Olethan ystävällinen ja merkitset varaamasi ajan tarkasti kalenteriin. Varattuun hoitoaikaan saapuminen on tärkeää opiskelijoille. Opiskelijahoitoja suorittavat osteopatian opiskelijat, jotka ovat jo valmiita terveydenhuollon ammattilaisia ja suorittavat osteopaattiopintoja työn ohessa. Hoitotilanteessa on mukana 2-3 opiskelijaa. Hoitoon varattava aika on 60 min. Huomioithan, että itse hoito voi olla ajallisesti lyhyempi. Ajanvarauksen voi tehdä netissä (valitsemalla klinikan päivämäärän). Ajanvaraus avataan n. kuukausi ennen opetusklinikan ajankohtaa. Ajanvaraukseen pääset tästä.

30.11-1.12.2024 Osteopatian opetusklinikka
Aikuisille suunnattu osteopatian opetusklinikka

marraskuu 2025 Osteopatian opetusklinikka
Lapsille (0-8v) suunnattu osteopatian opetusklinikka
Hoito on asiakkaalle maksuton. Kirjaathan lapsen nimen ja iän ajanvarauksen lisätietoihin. Huoltajan tulee olla paikalla hoitotilanteessa. Olethan ystävällinen ja merkitset varaamasi ajan tarkasti kalenteriin. Varattuun hoitoaikaan saapuminen on tärkeää opiskelijoille. Opiskelijahoitoja suorittavat osteopatian opiskelijat, jotka ovat jo valmiita terveydenhuollon ammattilaisia ja suorittavat osteopaattiopintoja työn ohessa. Hoitotilanteessa on mukana 2-3 opiskelijaa. Hoitoon varattava aika on 60 min. Huomioithan, että itse hoito voi olla ajallisesti lyhyempi. Ajanvarauksen voi tehdä netissä (valitsemalla klinikan päivämäärän). Ajanvaraus avataan n. kuukausi ennen opetusklinikan ajankohtaa. Lisätietoja voi kysyä koulun vastaanotosta 044 7424 000. Ajanvaraukseen pääset tästä.