Kalenteri

28-29.1.2023 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus Espoo
Kurssi 1. Lisätietoja koulutuksesta ja hausta tästä.

2-3.2.2023 Osteopaattien jatkokoulutus
The Lymphatics Theory and Practical (torstai) ja The Neurolymphatics: system and disorders. Anatomy, physiology, applied pathology. Diagnosis of ME/CFS; Fibromyalgia and Long-COVID (perjantai)
Kouluttaja: Raymond Perrin (UK), neurotieteilijä, osteopaatti. Lisätietoja koulutuksesta tästä.
Hinta: 390€ (sis. alv 24%). Sitovat ilmoittautumiset tästä.

3.2.2023 Social Friday – osteopaattien AfterWork
Tule viettämään rentoa iltaa kollegoiden kanssa klo 18-22; ei koulutusta, ei agendaa, vaan tavataan ja keräännytään yhteen! Tapaaminen on matalalla kynnyksellä, omat eväät voi tuoda mukana. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen tästä.

5.2.2023 Osteopaattien jatkokoulutus
The Neurolymphatics: Practical (sunnuntai)
Hinta: 199€ (sis. alv 24%). Sitovat ilmoittautumiset tästä.

03/2023 Osteopaatti -opinnot Oulu
Lisätietoja koulutuksesta ja hausta tästä.

4-5.3.2023 Osteopatian opetusklinikka
Lapsille (0-8v) suunnattu osteopatian opetusklinikka
Hoito on asiakkaalle maksuton. Kirjaathan lapsen nimen ja iän ajanvarauksen lisätietoihin. Huoltajan tulee olla paikalla hoitotilanteessa. Olethan ystävällinen ja merkitset varaamasi ajan tarkasti kalenteriin. Varattuun hoitoaikaan saapuminen on tärkeää opiskelijoille. Opiskelijahoitoja suorittavat osteopatian opiskelijat, jotka ovat jo valmiita terveydenhuollon ammattilaisia ja suorittavat osteopaattiopintoja työn ohessa. Hoitotilanteessa on mukana 2-3 opiskelijaa. Hoitoon varattava aika on 60 min. Huomioithan kuitenkin, että itse hoito voi olla ajallisesti lyhyempi. Ajanvarauksen voi tehdä netissä (valitsemalla klinikan päivämäärän). Ajanvaraus avataan n. kuukausi ennen opetusklinikan ajankohtaa. Lisätietoja voi kysyä koulun vastaanotosta 044 7424 000. Ajanvaraukseen pääset tästä.

18-19.3.2023 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Espoo
Kurssi 2

15-16.04.2023 Osteopatian opetusklinikka
Aikuisille suunnattu osteopatian opetusklinikka. Hoito on asiakkaalle maksuton. Olethan ystävällinen ja merkitset varaamasi ajan tarkasti kalenteriin. Varattuun hoitoaikaan saapuminen on tärkeää opiskelijoille. Opiskelijahoitoja suorittavat osteopatian opiskelijat, jotka ovat jo valmiita terveydenhuollon ammattilaisia ja suorittavat osteopaattiopintoja työn ohessa. Hoitotilanteessa on mukana 2-3 opiskelijaa. Hoitoon varattava aika on 60 min. Huomioithan kuitenkin, että itse hoito voi olla ajallisesti lyhyempi. Ajanvarauksen voi tehdä netissä (valitsemalla klinikan päivämäärän). Ajanvaraus avataan n. kuukausi ennen opetusklinikan ajankohtaa. Lisätietoja voi kysyä koulun vastaanotosta 044 7424 000. Ajanvaraukseen pääset tästä.

22-23.4.2023 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Espoo
Kurssi 3

22-23.4.2023 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Oulu
Kurssi 1. Lisätietoja koulutuksesta ja hausta tästä.

29-30.04.2023 Osteopatian opetusklinikka

27-28.5.2023 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Espoo
Kurssi 4

06/2023 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Oulu
Kurssi 2

08/2023 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Oulu
Kurssi 3

09/2023 Osteopaatti -opinnot, Espoo
Lisätietoja koulutuksesta ja hausta tästä.

10/2023 Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus, Oulu
Kurssi 4

Osteopaattiopinnot

Haku vuoden 2023 Espoon ja Oulun ryhmiin on käynnissä. Lisätietoja voit kysyä toimisto@osteopatiakoulu.fi tai 0447424001. Hakulomakkeen voit täyttää täällä.

Manuaalisten taitojen erikoistumisopinnot hierojille ja fysioterapeuteille

Haku vuoden 2023 MT -koulutuksiin on käynnissä. Lisätietoa koulutuksesta voit lukea täältä. Hakulomakkeen pääset täyttämään täällä.