Laatutakuu:

Osteopatiakoulu Atlas myöntää kaikille koulutuskokonaisuuksille laatutakuun. Voit osallistua koulutuskokonaisuuden ensimmäiselle lähijaksolle ilman sitoutumispakkoa. Sitoudut vasta, kun olet käynyt ensimmäisen osan koulutuksesta ja tiedät koulutuksen tason.

Hakeminen:

Koulutukseen haetaan hakulomakkeella, jonka jälkeen saat täytettäväksesi henkilökohtaistamislomakkeen. Hakemuksen käsittely kestää 1-2 viikkoa, minkä jälkeen saat ilmoituksen kouluun hyväksymisestä.

Osteopaattikoulutukseen hyväksymisen jälkeen varmistat opiskelupaikkasi vahvistusmaksulla (1000€ sis. alv 24%). Tämä summa hyvitetään sinulle lukukausimaksustasi. Vahvistusmaksua ei makseta takaisin, jos peruutat tai siirrät opiskelupaikkasi.

Sitoutuminen osteopatian opiskeluun:

Ensimmäisen lähiopetuksen jälkeen opiskelijat vahvistavat osallistumisensa nelivuotisiin osteopaattiopintoihin maksamalla sitoutumismaksun, joka on 1600€ sis. alv 24%. Ennen sitoutumismaksun maksamista allekirjoitetaan koulutussopimus. Sitoutumismaksu hyvitetään neljännen vuoden lukukausimaksuissa. Jos koulutus keskeytyy oppilaasta johtuvista syistä, ei sitoutumismaksua makseta takaisin. Koulutussopimus on molemmin puolinen, jolloin myös koulutustaho sitoutuu järjestämään koulutuksen.

Osalle oppilaista koululla on mahdollista tarjota rahoitusta opiskelua varten. Lisätietoja saat koululta.