Laatutakuu:

Osteopatiakoulu Atlas myöntää kaikille koulutuskokonaisuuksille laatutakuun. Voit osallistua koulutuskokonaisuuden ensimmäiselle lähijaksolle ilman sitoutumispakkoa. Sitoudut vasta, kun olet käynyt ensimmäisen osan koulutuksesta ja tiedät koulutuksen tason.

Osteopaattikoulutukseen hakeminen:

Opintoihin haetaan hakulomakkeella, jonka jälkeen saat täytettäväksesi henkilökohtaistamislomakkeen. Lomakkeen lähettämisen jälkeen soitamme sinulle haastattelupuhelun, jossa voit samalla esittää mieleesi tulleita kysymyksiä.

Osteopaattiopintoihin hyväksymisen jälkeen vahmistat opiskelupaikkasi vahvistusmaksulla (1000€ sis. alv 24%). Summa hyvitetään sinulle lukukausimaksustasi. Vahvistusmaksua ei makseta takaisin, jos peruutat tai siirrät opiskelupaikkasi.

Opintojen hinnat löydät kokonaisuudessaan Opiskelu -osiosta.

Soveltuvuus ja sitoutuminen opintoihin:

Opiskelijaksi soveltuvuus arvioidaan ensimmäisen lähiopetuksen yhteydessä. Soveltuvuuteen vaikuttavat elämäntilanne, ryhmätyöskentelytaidot ja asenne. Opiskelijaksi soveltuvien kanssa solmitaan koulutussopimus ja opiskelijat vahvistavat osallistumisensa nelivuotisiin osteopaattiopintoihin maksamalla sitoutumismaksun  1600€ sis. alv 24%. Sitoutumismaksu hyvitetään neljännen vuoden lukukausimaksuissa. Jos koulutus keskeytyy oppilaasta johtuvista syistä, ei sitoutumismaksua makseta takaisin. Koulutussopimus on molemmin puolinen, jolloin myös koulutustaho sitoutuu järjestämään koulutuksen.

Rahoitus:

Osalle oppilaista koululla on mahdollista tarjota rahoitusta opiskelua varten. Lisätietoja saat koululta.