Tervetuloa Osteopatiakoulu Atlakseen, paikkaan, jossa tulevaisuutesi osteopaattina voi alkaa!

 

On ilo, että olet löytänyt tiesi tälle sivulle ja haluat hyödyntää mahdollisuuden tutustua osteopatian opiskelun tuomiin mahdollisuuksiin. Koska luet tätä tekstiä, sinussa on potentiaalia tulla huippuosaajaksi alalla, ja haluamme tukea sinua tällä matkalla.

 

Info-webinaari – Tiistai 20.6. klo 19

Tämä webinaari antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon osteopaattikoulutuksesta, kätevästi omalta kotisohvaltasi. Koulutusinfo etänä webinaarimuodossa tiistaina 20.6. klo 19.

Ilmoittautuneille lähetetään webinaarin tallenne tilaisuuden jälkeen, joten ei huolta, jos et pääsekään ajantasaisesti paikalle.

Varaa paikkasi webinaariin

Miksi Osteopatiakoulu Atlas?

Osteopatiakoulu Atlas on osteopatian koulutustalo, joka tarjoaa laadukasta ja kattavaa koulutusta alalla. Meillä on laaja kokeneiden ammattilaisten verkosto, jotka ovat valmiita jakamaan tietotaitoaan ja auttamaan sinua kehittymään huippuosaajaksi. Opiskelemalla meillä saat:

Käytännönläheistä opetusta ja todellisia asiakastapauksia
Laadukkaan koulutuksen, joka täyttää kansainvälisen standardin SFS-EN16686
Osaamistasosi nousun heti ensimmäisestä lähijaksosta lähtien
Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta!

Nyt sinulla on käsissäsi avain uudenlaiseen tulevaisuuteen. Tartu tilaisuuteen, ilmoittaudu maksuttomaan koulutukseen ja astu rohkeasti kohti uutta uraa osteopaattina. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautuminen tapahtuu helposti ja nopeasti alla olevan linkin kautta. Varmista paikkasi tässä ainutlaatuisessa tilaisuudessa!

Älä jää paitsi – Ilmoittaudu nyt!

Varaa paikkasi

Odotamme innolla tapaamistamme ja mahdollisuutta auttaa sinua löytämään oman polkusi osteopaattina! Tervetuloa mukaan! Mikäli sinulla on kaveri, jolle olisi palvelus ottaa hänet mukaan, voit lähettää tämän linkin hänelle eteenpäin!

Mikäli haaveilet osteopaattiopinnoista

Lue lisää syksyllä alkavista opinnoista

Tilaa lisätietoja koulutuksesta sähköpostitse

Varaa keskusteluaika ja kysy opinnoista

Tilaa uutiskirje

 

Ota tulevaisuutesi omiin käsiisi ja valitse itse opiskelupaikkasi –

 

 Tilaa tästä Atlaksen uutiskirje ja pysyt ajantasalla Atlaksen järjestämistä koulutuksista.