Olennainen osa oman osaamistason ja menestymisen reseptiä on…

 

Palata aina ja uudelleen perusteiden pariin.

Paneutua niiden opiskeluun ja harjoitteluun.

 

Tätä menestysreseptiä noudattavat niin alansa 

huippuammattilaiset kuin huippu-urheilijat!

 

 

Jatkokouluttautuminen on tärkeä osa ammattilaisena toimimista. Oppia on hyvä hakea monella tavalla ja aina voi yrittää löytää nopeinta reittiä kehittymiselle. Mutta avain löytyy perusasioista ja niiden vahvistamisesta:

Jukka Jalonen on tunnettu perusasioiden tärkeyden korostamisesta. Jalonen on todennut, että menestyksen perusta on hyvissä perustaidoissa ja niiden jatkuvassa harjoittelussa. Hän on myös sanonut, että vaikka jääkiekko on kehittynyt vuosien varrella ja pelin vaatimukset ovat muuttuneet, perusasioiden hallinta on edelleen tärkein tekijä menestyksen kannalta. NBA-koripallotähti Kobe Bryant oli tunnettu tarkasta harjoittelusta ja hän keskittyi huipullakin paljon perusasioiden harjoitteluun, kuten jalkatyöhön ja perusheiton tekniikkaan.

 

Tämä johtoajatus on myös taustalla, kun klassisen osteopatian jatkokoulutus haluttiin järjestää Suomeen yhteistyössä Institute of Classical Osteopathyn (ICO) kanssa. Ensimmäiset keskustelut yhteistyöstä alkoivat jo hyvän aikaa sitten. Yhdessä selvitettiin Suomeen soveltuvaa klassisen osteopatian diplomikoulutusta ja oikeaa syvyystasoa. Paras ja konkreettinen tason selvittäminen tapahtui viime ja tänä vuonna, kun ICOn kouluttaja ja koulutuksesta vastaava Ben Adams saapui Suomeen kouluttamaan osteopaattikoulutuksessa olevia opiskelijoita. 

Lähijaksojen aikana tapahtui yllättymistä puolin ja toisin. Suomalaiset osteopaattiopiskelijat ja -opettajat yllättyivät kuinka selkeää, loogista ja syvälle menevää opetusta klassisesta osteopatiasta Ben pystyikään tarjoilemaan! Ben sen sijaan yllättyi suomalaisesta klassisen osteopatian korkeasta tasosta ja osaamisesta jo osteopatian peruskoulutuksessa! Tämä vahvisti yhteistyöhalukkuutta ja sai viimeisen sysäyksen yhteisen klassisen osteopatian jatkokoulutuksen järjestämiselle. ICOn koulutusta ei tuoda sellaisenaan Suomeen, sillä tavanomaisesti koulutus kestää 18kk, koska osallistujalla ei ole aiempaa osaamista klassisesta osteopatiasta. Suomi on tästä osaamistasosta poikkeus.

“Kun kouluttajat kuulivat Suomen tasosta, halusivat he kaikki olla osana Suomen koulutustiimiä! Kouluttajalle on unelmatilanne päästä kouluttamaan ryhmää, jonka kanssa vain taivas on rajana kuinka pitkälle heidän kanssaan päästään. On herkullinen ajatus kouluttaa osteopaatteja, joilla on jo vahva osaaminen klassisesta osteopatiasta, eikä koulutusta tarvitse aloittaa alkeista toisin kuin yleensä” kertoo Ben Adams terveisenä ICOn tiimipalaverista. 

“Olemme erityisessä asemassa, kun kouluttajat kilpailevat siitä, kuka pääsee Suomen kouluttajatiimiin mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kouluttajina tulee olemaan alamme huippuja. On ollut upea nähdä ja kokea kuinka ICO on panostanut siihen, että opetus on nykypäivän mukaista ilman vastakkainasettelua osteopatian eri näkökulmista. Opetus on johdonmukaista ja vaikeat teoreettiset mallit sanoitetaan loogisesti.” kertovat Atlaksen Tiina Lehmuskoski ja Kati Kajander-Kiri, jotka ovat olleet tiivisti mukana yhteistyötä rakentaessa. 

Koulutuksen rakenteessa on huomioitu osteopaattiyrittäjien aikataulu. Koulutus kestää vuoden, sisältäen 5 lähijaksoa sekä lähijaksojen väleissä olevat lyhytwebinaarit. Webinaarit on sijoitettu viikonloppuun ja ovat aikataulutettu kevyeksi; 3 tuntia kerrallaan, jotta viikonlopusta jää aikaa myös palautumiselle.

 

Huolettaako, ettet saisi mitään uutta koulutuksesta, sillä olet jo käynyt peruskoulutuksen ja tehnyt jo monta body adjustmenttia?

Voit olla huoletta! Tässä koulutuksessa et tule kohtaamaan tilannetta, jossa voisit todeta jo osaavasi aihealueen, etkä oppisi uutta! Perusasioiden äärelle palaaminen ja niistä uudelleen oivaltaminen syventää osaamistasi merkittävästi!

Varmista oman osaamistasosi nousu ja erotu osteopaattina!

Ilmoittautuminen

Lue lisää koulutuksesta

 

Mikäli haaveilet osteopaattiopinnoista

Osteopaatiksi

 

Ota tulevaisuutesi omiin käsiisi ja valitse itse opiskelupaikkasi –

 

 Tilaa tästä Atlaksen uutiskirje ja pysyt ajantasalla Atlaksen järjestämistä koulutuksista.