MT-koulutus:

Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus on suunnattu fysioterapeuteille ja hierojille, jotka haluavat kehittää ammattiosaamistaan manuaalisten taitojen osalta. Kurssin opetus perustuu vahvasti käytännön taitojen opettamiseen. Kurssilla saat tehokkaita, välittömästi omaan työhön siirrettäviä tekniikoita.

Lisää tietoa.

Oppimiskäsitys:

Oppimiskäsityksemme on sosiokonstruktivistinen. Keskeisenä ajatuksena on, että tieto vain pelkästään siirry opettajalta opiskelijalle, vaan oppija rakentaa sen itse uudelleen. Oppijan omat aikaisemmat tiedot, käsitykset ja kokemukset opittavasta asiasta ovat merkityksellisiä ja säätelevät sitä, mitä hän asiasta havaitsee ja miten hän asian tulkitsee. Oppiminen on oman toiminnan tulosta. Jokaisen opiskelijan aiempi opiskelutausta mahdollistaa sen, että hyödynnämme kokemuksellista oppimista.

Opiskeluilmapiiri:

Opiskeluilmapiirimme on dialoginen. Tämä mahdollistaa ymmärryksen kehittymisen. Opiskelutilanteessa ilmapiirisissä vallitsee avoin kunnioitus ja luottamus, avoin kokemusten jakaminen ja toinen toisiltaan oppiminen. Dialoginen ilmapiiri luo turvallisuuden tunteen, joka on edellytyksenä tehokkaalle oppimiselle.

Sitoutuminen Manuaalisten taitojen -koulutukseen:

Ensimmäisen kurssin jälkeen opiskelijat vahvistavat osallistumisensa Manuaalisten taitojen koulutuskokonaisuuteen koulutussopimuksella. Koulutussopimus on molemmin puolinen, jolloin myös koulutustaho sitoutuu järjestämään koulutuksen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan hakulomakkeella. Hakemuksen käsittely kestää 1-4 viikkoa, minkä jälkeen saat ilmoituksen koulutukseen hyväksymisestä. Koulutukseen hyväksymisen jälkeen vastaanotat koulutuspaikkasi vahvistusmaksulla, joka on 390€ (sisältäen alv). Tämä summa hyvitetään sinulle neljännestä kurssimaksustasi. Vahvistusmaksua ei makseta takaisin, jos peruutat tai siirrät opiskelupaikkasi.

Hakeminen MT-koulutukseen

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Perusteet, miksi haen koulutukseen

Olen perehtynyt Opiskelu-osion sisältöön.

Pohjakoulutus

CV (valinnainen)